Elokuu tuntuu olevan suosittu hääkuukausi. Monien muiden parien tavoin meidänkin häitämme tanssittiin aikoinaan elokuun hämärtyvässä illassa. Hääpäiväämme olemme usein juhlistaneet kahdenkeskisellä ravintolaillallisella, pienellä reissulla tai muulla yhteisellä tekemisellä. Tänä vuonna, kun takana oli työntäyteinen kevät sekä alkukesä ja tiedossa kiireinen syksy, jäi päivän ohjelman suunnittelu viime tippaan. Lapsenvahtien pyytämisen sijaan tuntui helpommalta ja mukavammaltakin juhlistaa päivää koko perheen kesken.

Halusimme syömään johonkin vähän fiinimpään paikkaan, mutta pitkän kaavan ravintolaillallinen kahden energisen leikki-ikäisen kanssa arvelutti, siitäkin huolimatta, että lapsemme ovat tottuneita ravintolassakävijöitä. Päivällisen sijaan päädyimme varaamaan pöydän Brasserie Kämpin sunnuntaibrunssilta ajatuksena, että näin saisimme nauttia hyvästä ruoasta ja tyylikkäästä miljööstä rennommassa ilmapiirissä ja ilman odotteluja ruoan valmistumisesta.  

Meille oli varattu pöytä Brasserie Kämpin katetulta ja lasitetulta terassialueelta. Syöttötuoli tuotiin kuopukselle pyynnöstä. Juomatilauksen jätettyämme pääsimme brunssipöydän herkkujen ääreen. Viisivuotias sai itse valita lautaselleen mieleistä syötävää. Erilaiset kalat, salaatit ja croissantit maistuivat hyvin lapsillekin - jälkiruokapöydän kakuista, kekseistä ja macaronseista puhumattakaan. Vanhempien makuun oli etenkin samettinen mustajuurikeitto rapeakuorisen leivän kera, mmm…

Brasserie Kämpin sunnuntaibrunssin hinta on aikuisilta 39 euroa ja 4-12 -vuotiailta lapsilta 19,50 euroa. Juhlapäivän kunniaksi perusbrunssia hieman korkeampi hinta tuntui kohtuulliselta, etenkin kun pärjäsimme puoliltapäivin nautitun brunssin antimilla kevyesti iltapala-aikaan saakka. Brasserie Kämpissä myös palvelusta jäi hyvä maku. Enpä muista koska viimeksi Suomessa tarjoilijalla olisi ollut aikaa jäädä höpöttelemään lasten kanssa tai hymyillä iloisesti ohi mennessään.

Mukavasti sujuneen ruokailun jälkeen jatkoimme matkaa vatsat pullollaan kohti lasten toiveissa jo jonkin aikaa ollutta kohdetta. Tästä ehkä lisää myöhemmin blogissa... :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram