Itiksen Stockmann-tavaratalon toisessa kerroksessa sijaitsee Fazerin Buffet-ravintola, jossa kävimme viikonloppuna lounaalla ostoskierroksen lomassa. Ravintolassa on tarjolla pientä suolaista, salaattibuffa, kotiruokaa ja wokkia sekä erilaisia makeita houkutuksia. Listalta löytyy myös lasten annos. Syömiset kerätään itse tarjottimelle ja pöytään mennään kassan kautta. Ravintolassa on hyvin tilaa, useita syöttötuoleja ja lasten kanssa on helppo valita esimerkiksi rauhallisempi nurkkapöytä. Arkisin, kun ravintolassa on ollut vähemmän porukkaa ja olen ollut liikkeellä yksin lastenrattaiden kanssa, on ystävällinen henkilökunta tarjoutunut auttamaan tarjottimen pöytään kantamisessa.

Buffet-ravintolassa on mikro vauvanruoan lämmitystä varten ja ilahduttava yksityiskohta on mikron luona myynnissä olevat vauvanruokapurkit. Näitä harvemmin näkee ravintoloissa. Me olimme tällä kertaa muistaneet ottaa omat eväät lapselle mukaan.

Tankkaamisen jälkeen kävimme tutustumassa Stockmannin lastenhoitohuoneeseen, joka sijaitsee toisessa kerroksessa, lastenvaateosaston vieressä. Tilavassa huoneessa on pehmustettu hoitoalusta, penkki ja pari pottaa sekä erillinen vessa.

Lasten matkassa suosittelee!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla