Sea Life on meidän perheelle tuttu paikka. Viime jouluna hankimme koko porukalle yhteiseksi lahjaksi vuosikortit merimaailmaan ja niinpä tänä vuonna kalojen ja muiden Ahdin valtakunnan asukkien parissa on tullut vierailtua jo useampaan kertaan. Joka kerta retki on kuitenkin ollut lapsista yhtä mieluisa ja intoa täynnä he ovat jaksaneet kiertää kaikki altaat läpi.

Parhaillaan (16. maaliskuuta saakka) Sea Lifessa on menossa Merirosvoviikot, joten täytyihän meidän ajoittaa yksi käynti tämän erityisen tapahtuman aikaan. Lähdimme siis viikonloppuna koko perheen voimin kohti Linnanmäkeä. Etukäteen olimme lukeneet, että luvassa on ainakin uusi tehtäväreitti - Merirosvoseikkailu ja kierroksella saattaisi myös törmätä merirosvoihin...Lasten vaatekaapista löytyi teemaan sopivat piraattipaidat, silmälaput jätimme tällä kertaa kotiin :).

Merirosvo-aiheinen tehtävärata olikin tosi kiva. Altaista piti vihjeiden perusteella bongailla merirosvojen sinne heittämiä lonkeropulloja. Etenkin neljävuotiaan esikoisen mielestä tämä oli hauskaa puuhaa. Merirosvoihinkin törmäsimme, onneksi kuitenkin kaikki kohtaamamme piraatit vaikuttivat kovin ystävällisiltä, joten heitä ei tarvinnut jännittää.

Vierailumme ajoittui sopivasti niin, että pääsimme seuraamaan kalojen ruokintaa. Ruokintanäytöksiä on päivittäin. Samoin päivittäin järjestetään Kurkista kulisseihin -kierroksia. Lisämaksullisilla Kurkista kulisseihin -kierroksilla pääsee tutustumaan akvaarioiden ja kalanhoidon yksityiskohtiin opastetusti. Tätä kierrosta suositellaan hiukan vanhemmille lapsille, joten ainakaan toistaiseksi me emme ole sellaiselle osallistuneet.

Aikaisemman blogipostauksemme Sea Lifesta pääsee lukemaan täältä. Onko Sea Life teille tuttu kohde?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram