Testiryhmä: kaksi aikuista ja neljä lasta (8kk-4v)

Kilpikonnien innottamana testiryhmä lähti katsastamaan Huvipuisto Linnanmäen yhteydessä olevan Sea Lifen. Päiväksi valittiin arkinen maanantai, mikä osoittautui oikein hyväksi vaihtoehdoksi vähäisen kävijämäärän vuoksi. Muuten kahdella aikuisella olisikin ollut aikamoinen kaitseminen neljässä lapsessa, jotka innokkaina rientävät altaalta toiselle.

Sea Lifeen pääsee sisälle alhaalta, parkkipaikan puolelta, eikä näin ollen tarvitse mennä huvipuistoon asti. Sisältä löytyy hissi, jolla pääsee ylös, varsinaiseen sisääntulokerrokseen. Ylhäältä aulasta löytyvät lipputiski, kahvila, myymälä sekä pieni leikkipaikka lapsille, sekä tietenkin wc-tilat (lastenhoitotila on kahvilatilojen luona). Sea Lifen pääsyliput ovat melko kalliita (aikuinen 16?, lapsi 3-14v 11?) ja niiden kanssa kannattaakin ennakoida ja hankkia ne jo etukäteen, jolloin säästää muutaman euron. Nettikaupasta saa s-etukortilla vielä lisäalennuksen lipuista.

Kun liput olivat maksettu ja leimat käsissä, lähdettiin kiertämään näyttelyä ympäri. Taas mentiin hissillä, tällä kertaa alaspäin, ja tultiin näyttelytilaan. Käytävät ovat melko leveitä ja rattaiden/vaunujen kanssa mahtuu kulkemaan oikein hyvin. Me otimme kierrokselle mukaan kuitenkin vain tuplat ja jätimme toiset rattaat odottamaan narikkaan, lipunmyynnin läheisyyteen. Näin toinen vanhempi oli vapaana juoksemaan lasten perässä näyttelyn läpi.

Lasten kärsivällisyyttä ja mielenkiintoa lisäsi kassalta saatu raaputus-tietovisa. Näyttelyyn oli asetettu 9 eri kysymystä ja lasten piti raaputtaa lomakkeesta esiin oikea vastaus. "Maalissa" odotti sitten pieni palkinto, kun oli kierroksen tehnyt ja kaikkiin kysymyksiin löytänyt vastauksen.

Lasten mieleen olivat eniten rauskut, kilpikonnat, meritähdet sekä hiekasta esiin kaivettava fossiili. Tietovisa oli hyvä idea ja lapset kiirehtivät innoissaan kysymykseltä seuraavalle. Hiljaisena aikana saimme myös henkilökohtaista opastusta kierroksella (kiitos Linda!) ja muutenkin lasten kanssa oli kiva kiertää näyttelyä kun he eivät hukkuneet väenpaljouteen.

Lasten matkassa suosittelee!

Lompakkoystävällisyys: ♥    

Lasten kanssa liikkuminen:  ♥   

Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla