Laajasalon kirjastossa esitetään nukketeatteriesitys Ujo lohikäärme tiistaina 19. ja 26.3. klo 10. Tavalliset satutunnit torstaisin klo 9.30.

Testiryhmä: kaksi aikuista, kolme lasta (8kk-3v)


Hieman nuorehko testiryhmä lähti testaamaan Laajasalon kirjastossa pidettyä satutuntia eräänä talvisena torstaina. Laajasalon kirjaston (Koulutanhua 2) satutunnit järjestetään torstaisin klo 9.30-10. Satuhetki on tarkoitettu pääosin yli 3-vuotiaille lapsille, mutta hyvin jaksoivat pienemmätkin kuunnella koko sadun. Tällä kertaa tosin meillä kävi tuuri ja satu esitettiin käsinukkeja apuna käyttäen, joten se oli havainnollisempi ja mielekkäämpi seurata kuin pelkästään kirjasta luettu satu.


Helsingin kaupungin kirjastojen tarjoamat satutunnit, kinot ym. ovat hyvä mahdollisuus saada kotona vietettävään arkipäivään jotain ohjelmaa. Järjestetyt ohjelmat ovat melko lyhyitä, joten niihin voi hyvin mennä myös pienempien lasten kanssa. Oman lähikirjaston tarjonnasta kannattaa ottaa selvää esimerkiksi täältä.

Lasten matkassa suosittelee!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram