Testiryhmä: 2 aikuista, 4 lasta (9 kk - 4 v.)

Vielä tänään ehdit vierailla Satukaupunki-näyttelyssä Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston näyttelytilassa Laiturissa (Narinkka 2, Kamppi)!

Tammikuun lopulta saakka KSV:n näyttelytila Laiturissa on päässyt piipahtamaan Satukaupungissa. Näyttely rakentuu Heimo Hatakan ja Ilja Karsikkaan kaupunkisuunnittelusadun Keksijä Punainen ja hatun varjo ympärille. Satuun liittyvän kuvituksen lisäksi näyttely koostuu lasten omista piirustuksista. Jokainen näyttelyvieras saa kertoa omalla kuvallaan, millaisessa kaupungissa haluaisi asua. 

Keksijä Punainen ja hatun varjo -satu pyörii näyttelyssä myös telkkariruudulla. Videota voi seurata mukavissa säkkituoleissa. Testiryhmän lapset innostuivat tosin videota enemmän muhkeissa tuoleissa möyrimisestä...

Piirustusta vastaan lapset saivat näyttelystä kotiinviemisiksi omat kappaleet kaupunkisuunnittelusadusta sekä Laiturin heijastimet.

Satukaupunki-näyttely oli ehdottomasti käymisen arvoinen kohde. Lapset viihtyivät jopa ennakko-odotuksia paremmin. Jos näyttely ehti tällä kertaa mennä sivu suun, kannattaa seurailla Laiturin tulevia tapahtumia, joiden joukossa on varmasti myös lapsille ja perheille sopivia vierailukohteita.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla