Testiryhmä: 2 aikuista, 2 lasta (9 kk, 3 v.)

Testiryhmä kävi lounastamassa perinteikkäässä Rossossa, tällä kertaa aivan Helsingin ytimessä, eli Citykäytävän ravintolassa.

Rossossa on lapsivieraiden kannalta puitteet kohdallaan; löytyy leikkipaikka, laaja lastenlista, syöttötuolit ja jopa ruokalappuja oli tarjolla, jos oma sattuisi unohtumaan kotiin. Paikka näyttäisikin olevan lapsiperheiden suosiossa, sillä suurin osa lounastajista oli liikkeellä naperoiden kanssa. Kolmevuotias ryntäsi oitis leikkipaikalle. Aikuisen silmään puuhanurkkaus, kuten koko ravintola, alkaisi olla jo pienen uudistuksen tarpeessa, mutta lapsi viihtyi hyvin.

Vauvan ruoan sai lämmittää itse leikkinurkan viereen asetetussa mikrossa ja mukavaa oli, että pöydälle oli laitettu valmiiksi pino lasten lautasia ja pienempiä ruokailuvälineitä. Leikki-ikäinen halusi syödä kalaa, joten hänelle tilattiin lohta tattikastikkeella. Annos oli todella iso ja vaikka lapsen mielestä ruoka oli hyvää, jäi aika paljon syömättä. Äiti arvosti sitä, että lisukkeena oli perunamuusia ainaisten ranskalaisten sijaan. Aikuisten ruoka (kasvispasta ja lounaslistan uuniperuna) olivat myös ihan ok. Hoitopöytä löytyi ainakin naisten vessasta.

Tilojen pienoisen tunkkaisuuden lisäksi Citykäytävän Rosso saa miinusta siitä, että sinne pääsy vaatii parinkymmenen rappusen kiipeämistä. Hissiä ei paikassa ole, joten rattaiden mukaan saamiseksi tarvitaan joko yksi voimanainen/-mies tai kaksi aikuista. Phuh! :)

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   

Lasten kanssa liikkuminen:     

Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla