Kerroimme aikaisemmin Itiksen uudistuneesta Stockmannista ja sen lastenhoitotiloista. Tavarataloa kierrellessä eteen tuli Akateemisen osaston läheisydessä sijainnut Robert's Coffee

Päätimme pitää pienen shoppailutauon ja istuimme nauttimaan hieman herkuista ja kurkun lämmikkeestä. Kahvila sijaitsee tavaratalon toisessa kerroksessa, jonne pääsee helposti uuden Stockmannin isoilla hisseillä. Kahvilan tilat muuten eivät ole mitenkään erityisen väljät, mutta hiljaisena aikana mahduimme vaunujen ja lasten kanssa hyvin sekaan. Pöydät olivat kaikki melko pieniä, joten on selvää, että tähän kahvilaan tullaan pienellä porukalla nauttimaan kahvit, eikä niinkään pitkäksi ajaksi seurustelemaan. Me olimme liikenteessä arkiaamupäivänä, joten saimme käyttöömme helposti kaksi vierekkäistä pöytää ja niin koko seurue mahtui pöydän ääreen. 

Kahvilan tarjonta noudatti normaalia Robert's Coffeen linjaa; makoisaa ja täyttävää. Vitriinissä oli tarjolla erilaisia täytettyjä leipiä, mutta me tyydyimme tällä kertaa croissanteihin ja muffinsseihin. Taaperolle löytyi syöttötuoli kahvilan perältä.

Itiksen monet kahvilat sijaitsevat aivan kaiken hälyn keskellä, joten siihen nähden Stockmannin sisällä sijaitseva kahvila oli hieman rauhallisempi vaihtoehto. Pienet pöydät ja hieman ahtaahkot tilat eivät kuitenkaan houkuttele liiaksi lapsiasiakkaita, ellei pöytää onnistu saamaan aivan tilan reunasta. Mitään pahoja katseita emme paikassa kuitenkaan saaneet, joten siinä mielessä plussan puolelle jäätiin ;)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat