Lounasaikaan monet Kampin kauppakeskuksen ravintoloista ja kahviloista ovat täynnä kiireisiä ruokatunnin viettäjiä ja sekaan on ikävä tunkea lapsikatraan ja rattaiden kanssa. Kauppakeskuksen 5. kerroksen tilavasta Johto Cafésta olemmekin kertoneet aikaisemmassa postauksessa. Nyt testasimme Robert's Coffeen, joka sijaitsee Sähkötalossa, Kampin kauppakeskuksen vieressä. Rakennusten välisen matkan pääsee kulkemaan sisäkautta, joten shoppailun lomassa ei tarvitse harrastaa pukemisrumbaa.

Sähkötalon Robert's Coffee on mukavan avara ja sijaintinsa ansiosta rauhallisempi kuin useat Kampin pienistä kahviloista. Syöttötuoleja oli tarjolla ainakin kolme kappaletta. Pienten lasten purkkiruoat lämmitettiin kassalla odottaessa. Kolmevuotiaan lounas jouduttiin tällä kertaa kuittaamaan kinkkureissarilla, sillä vitriinissä oli tarjolla ainoastaan aikuiseen makuun sopivia salaatteja ja suolaista piirakkaa. Kahvitteluun ja omia eväitä syövien lasten kanssa ruokailuun Sähkötalon Robert's Coffee soveltuu vallan hyvin.

Sähkötalon ulko-oven jälkeen vasemmalla sijaitsevat wc- ja lastenhoitotilat. Inva-wc/lastenhoitohuoneen ovi aukeaa euron kolikolla. Oven takaa paljastui tunkkainen vessa, jossa oli seinästä taitettava hoitotaso. Muussa kuin hätätilanteessa suosittelemme euron säästämistä johonkin mukavampaan ja käyttämään Kampin kauppakeskuksen 3. kerroksen lastenhoitotiloja, joista olemmekin kirjoittaneet edellisessä postauksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat