Kahvila-ravintola Fanny sijaitsee Sinebrychoffin, eli tuttavallisemmin Koffin puiston laidalla. Me kävimme Fannyssa lounaalla The Tall Ships Races -tapahtuman yhteydessä. Tuolloin Fanny oli täynnä lapsiperheitä, tosin suosioon vaikutti varmasti Koffin puistossa sijainnut lasten ohjelmalava.

Ravintolassa oli useita syöttötuoleja, mutta testipäivänä pieniä ruokailijoitakin oli niin paljon, että kaikille ei omia tuoleja riittänyt. Me löysimme vapaan pöydän terassilta, jonne rattaat oli helppo kärrätä ja ruokkia kuopus niissä.

Fannyn vaihtuvalta lounaslistalta testasimme burgeria, salaattibuffaa ja pyttipannua. Kolmevuotias sai syödä noutopöydästä pyttipannua kolmella eurolla. Ruoka maistui kaikille. Kuopuksen purkki lämmitettiin pyynnöstä keittiössä.

Olin näkevinäni Fannyn sivupöydällä piirustuspaperia, vaikkakaan takuuseen en tästä mene ja kyniä ei kyllä näkynyt.

Wc-tiloissa lastenhoitohuoneeksi merkityn oven takaa löytyi mielenkiintoinen vessan ja varaston yhdistelmä. Tavallinen naisten wc oli siisti ja pöytätilaa löytyi sen verran, että vaipan saisi vaihdettua sielläkin.  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram