Testiryhmä: kaksi aikuista ja kaksi lasta (4v ja 1,5v)

Syntymäpäivien kunniaksi testasimme ravintola White Ladyn Helsingin Meilahdessa. Nettisivut mainostavat ravintolaa perhe-, kokous- ja juhlaravintolaksi, joista me halusimme testata erityisesti tuon perhe- ja lapsiystävällisyyden. Ravintola White Lady sijaitsee Helsingin Meilahdessa osoitteessa Mannerheimintie 93.

Ensimmäisen haasteen tekee ravintolan löytyminen. Tuurilla käännyimme oikealle tielle ja ravintola löytyi talon takaa, hieman pimennosta. Parkkipaikkoja oli ravintolan edessä jonkin verran ja vapaa paikkakin löytyi.


Ruoka oli perushyvää ravintolaruokaa. Ei erikoisia makuelämyksiä, mutta mahat täyttyivät. Listalta löytyi niin salaatteja kuin pihvejä ja pitsaakin.


Lapsille oli oma varsin kohtuuhintainen ruokalista. Leikki-ikäinen valitsi listalta Pikkuväen nakit perunamuussilla. Tällä kertaa tosin kävi niin, että taapero innostui nakeista myös ja riita oli valmis. Tästä opimme sen, että ensi kerralla myös taaperolle tilataan oma annos.


Ravintolan ehdottomasti parasta antia oli sen leikkipaikka. Leikkipaikassa oli vaikka minkälaista lelua ja peliä sekä videolaite. Testiryhmää kiinnosti kuitenkin eniten kosketusnäytöllinen puuharuutu, jossa pystyi muun muassa värittämään erilaisia kuvia. Lapset saivatkin touhuta leikkipaikalla ihan rauhassa, sillä muita lapsiasiakkaita ei tällä kertaa näkynyt.


Ravintolasta löytyi myös hyvä lastenhoitohuone. Hoitohuoneesta löytyi hoitopöytä, potta ja wc-supistaja. Lisäpisteitä tuli paketista vaipanvaihtoalustoja, josta pystyi vaihtamaan oman kullannupun pepun alle puhtaan alustan jos tarve vaati. Ja erityisenä huomiona bonus siitä, että lastenhoitohuone sijaitsikin tällä kertaa miesten wc:n yhteydessä. Näin isi pääsikin vaihteeksi hommiin :)

Kaiken kaikkiaan ruokailu ravintola White Ladyssä oli oikein mieluinen kokemus. Lapset viihtyivät paremmin kuin hyvin ja vatsat täyttyivät.

Lasten matkassa suosittelee!

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram