Testiryhmä: 2 aikuista, 1 lapsi (8 kk)

Kävimme lauantaipäivänä myöhäisellä lounaalla Eteläespan italialaisherkkuja tarjoavassa Ravintola Vespassa. Rattaiden kanssa on hankala liikkua sokkeloisessa, moneen kerrokseen levittäytyvässä ravintolassa. Meillä oli mukana pienet matkarattaat ja vaikka söimme ensimmäisessä kerroksessa, eivät rattaat mahtuneet pöydän viereen, vaan jouduimme viemään ne sivuun ruokailun ajaksi.


Vauvalle saimme syöttötuolin ja lastenlistaakin tarjottiin. Pikkuisella oli omat eväät mukana ja ne lämmitettiin pyydettäessä tarjoilijan toimesta. Meille sattui mukava tarjoilija, joka huomioi lapsen tosi kivasti ja ohimennessään aina jutteli, vilkutteli ja hymyili tälle.

Baaritiskillä iltapäivälehtien vieressä oli pino Aku Ankkoja, eli hiukan vanhemmille lapsille on tarjolla ajanvietettä ruokaa odotellessa talon puolesta. Ensimmäisen kerroksen inva-wc:stä löytyy myös hoitotaso.

Ruoka oli maistuvaa, erityiskiitos Vespan herkulliselle foccaccialle.

Lompakkoystävällisyys: ♥    

Lasten kanssa liikkuminen:  ♥   

Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram