Nepalilainen ravintola Gurkha (Hiihtäjäntie 1) avasi ovensa tässä taannoin ja heti, kun tuli mahdollisuus, lähdimme tutustumaan ravintolaan. Ravintola sijaitsee ihan Herttoniemen metroaseman läheisyydessä, joten kauempaakin on helppo tulla. Avajaistarjouksetkin olivat vierailumme aikaan vielä voimassa, joten pääsimme nauttimaan lounasta hieman edullisempaan hintaan. Muulloin hinnat ovat normaalia tasoa, lounas alkaen 8,80€.

Ravintola sijaitsee katutasossa, joten vaunujen ja rattaidenkin kanssa pääsee hyvin sisään. Myös tilat sisällä ravintolassa olivat sen verran väljät, että vaunuilla pääsi hyvin pöydän viereen. Lapsivieraat oli huomioitu Gurkhassa hyvin, sillä sieltä löytyi lapsille oma ruokalista, syöttötuolit ja leikkipaikka.

Ruoka oli erittäin maittavaa! Testiryhmän lapsista ravintolan antimia nautti kunnolla ainoastaan leikki-ikäinen. Tarjoilijan suosituksesta valittiin lapselle lounaslistalta mieto kanaruoka, joka maistuikin 3-vuotiaalle hyvin. Herkullisesta Naan-leivästä saivat makupaloja myös pienemmät testaajat.

Wc-tilat olivat tilavat ja inva-wc:seen mahtuu hyvin myös vaunujen kanssa sisään. Minkäänlaista vaipanvaihtotasoa tai pottaa paikasta ei kuitenkaan löytynyt. Paikka tuntui näin alkuun ainakin ihan positiiviselta paikalta, johon voisi hyvin mennä ruokailemaan uudestaankin. Ei ehkä toiselle Herttoniemen nepalilaiselle, Mantralle ihan pärjää, mutta lähelle pääsee. Pelkona tosin on, että paikka painottuu liikaa "kuppila"puoleen, sillä Gurkhasta löytyi myös baari-puoli.

P.S Lasten matkassa seikkailee nyt myös Twitterissä. Seuraa meitä @Lastenmatkassa

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla