Ainoa retki minkä Lanzaroten lomallamme teimme oli retki läheiseen eläinpuistoon, Rancho Texas Park. Itseasiassa tämäkin puisto sijaitsi niin lähellä hotelliamme, että menimme sinne kävellen ja leikki-ikäinenkin jaksoi kävellä tuon n.10 min matkan helposti.

  

Rancho Texas Park on tyypillinen lomakohteen eläinpuisto: muutama houkutuseläin, leikkipaikkoja, erilaisia lintushow:ta ja rahastusta. Liput olivat melko kalliit (n.18€), mutta ainoana retkikohteenamme se ei niin kirpaissut. 

  

Eläimiä ei ollut läheskään niin runsaasti kuin esimerkiksi kotoisassa Korkeasaaressa, mutta kai tämän puiston tarkoitus olikin olla eläinten lisäksi myös teemapuisto. Näimme kuitenkin paljon erilaisia lintuja ja matelijoita, sekä valkoisen tiikerin ja krokotiileja. 

  

Lapsille puiston mieluisaa antia olivat eläinten lisäksi myös erilaiset leikkipaikat. Oli kiipeilyratoja, "köysisiltoja", intiaanitelttoja ja perinteisiä leikkipaikkoja. Jokaiseen piti pysähtyä ja mieluisia olivat.

  

Paikassa esitettiin myös erilaisia esityksiä. Me jätimme suosiolla kotka-shown parempi hermoisille, mutta kävimme katsomassa kuinka papukaija rullaluistelee ja kuinka merileijonat kävelevät käsillään. Show:t olivat viihdyttäviä ja  sopivan pituisia, että myös taapero jaksoi olla niistä kiinnostunut.

 

 

Siistit lastenhoitotilat löytyivät ainakin alueella olleesta ravintolasta. Ja pisteitä siitä, että lastenhoitohuone oli oveton tila miesten ja naisten wc:n välissä, joten sinne saattoi mennä vaipanvaihtopuuhiin vaihteeksi myös isäkin.

Eläintarha ei ollut eläinten puolesta mitenkään ihmeellinen, mutta kyllä siellä sai aamupäivän hyvin kulumaan ja testiryhmän juniorit viihtyivät. Paikasta löytyi yksi pikaruokaravintola, mutta me nautimme tällä kertaa ainoastaan virvokkeita. Lisäksi paikassa olisi ilmeisesti ollut myös jonkinlainen vesipuisto, mutta se jäi testiryhmältä tällä kertaa kokeilematta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla