Tervetuloa odottamaan joulua Lasten matkassa -blogin joulukalenterin parissa! Löydät blogista joulukuun jokaiselle päivälle jouluista puuhaa ja menovinkkejä, helppoja ruoka- ja askarteluohjeita, lahjaideoita ja ehkäpä jotain yllätyksiäkin... :).

Joulukuun ensimmäisenä päivänä kirjoitetaan kirje Joulupukille. Kirjeeseen voi kirjoittaa tai vaikkapa piirtää omia kuulumisiaan ja kysellä, mitä Korvatunturille kuuluu, kuinka Pukki ja Muori sekä tontut ja porot voivat. Niin ja muutaman lahjatoiveenkin voi kirjeeseen lisätä. Joulupukin kirje postitetaan osoitteeseen: Joulupukki, Joulupukin Pääposti, 96930 Napapiiri.

Sitten vanhemmille muistutuksena: Jos haluaa varmistaa, että kiireinen Joulupukki muistaa vastata lapselle, voi Korvatunturilta edelleen tilata nostalgisen Joulupukin kirjeen hintaan 7,75 euroa. Kirje varustetaan Joulupukin Pääpostin erikoisleimalla ja postitetaan vastaanottajalle sopivasti ennen jouluaattoa.

Mikäli mielii tavata Joulupukin sitten aattoiltana ihan livenä, nyt on myös hyvä hetki kaivaa puhelin käteen ja pirauttaa lähiseudun pukeille. Esimerkiksi partiolaisten kautta voi tilata joulupukin monella paikkakunnalla. Meilläpäin Facebookin puskaradio käy kuumana joka vuosi tästä aiheesta ja suosituimpien pukkien varauskirjat täyttyvät nopeasti.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram