Kesälomareissulla liikuimme Mikkelin seudulla ja kävimme tutustumassa jonkin matkaa kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan Anjan puistoon. Keskellä metsää ja maalaismaisemaa on upea, vihreä keidas suihkulähteineen, erikoisine kasveineen ja kesyine eläimineen.

Puiston sisäänpääsymaksu oli aikuisilta 5 euroa, alle 12-vuotiaat lapset pääsivät perheen mukana ilmaiseksi alueelle. Kasveissa, lammikoissa, suihkulähteissä ja patsaissa riitti ihmeteltävää lapsille, mutta kaikkein suurimman vaikutuksen niin junioreihin kuin aikuisiinkin taisivat tehdä ihan oikeat eläimet. Navetassa lekotteli valtavan kokoinen emakko, aitauksessa kuopsutteli kukko kanoineen sekä kalkkunoita. Vapaana pihalla oli fasaaneja ja hanhia, häkissä papukaijoja ja siellä täällä, jopa puun oksilla, törmäsi isompiin ja pienempiin kaneihin.

Puiston nurmikolla oli helppo rullata rattaiden kanssa. Mitään kahvila- tai ravintolapalveluita Anjan puiston alueelta ei löydy, mutta puutarhaan on ripoteltu useita pöytiä ja tuoleja, joiden ääreen voi istahtaa syömään omia eväitä. Me jatkoimme Anjan puistosta matkaa Mikkelin keskustaan, joten savolaisissa tunnelmissa jatketaan vielä seuraavassa postauksessa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram