Päiväohjelmaan oli sovittu puistoilua keskustassa, mutta pilvinen taivas ei näyttänyt kovin houkuttelevalta. Niinpä valitsimme ulkoilupaikaksi leikkipuisto Sepän Helsingin Punavuoressa. Sepän puisto kuuluu Helsingin kaupungin leikkipuistotoiminnan piiriin ja siellä on myös sisätilat, joissa leikkejä voi arkipäivisin jatkaa sateen sattuessakin.

Onneksemme testipäivänä säästyttiin isommalta sateelta ja oikeanlaisilla vermeillä märässäkin hiekassa sai leikkiä huoletta. Kiipeilyteline, jonka ylätasanteelta löytyi leikkimökki, oli koko testiporukan mieleen. Saimmekin todistaa varsin harvinaista hetkeä, kun kaksi sisarusparia kerrankin leikki yhdessä sulassa sovussa hiekkakakkuja kokkaillen.

Pikkutaaperot viihtyivät perinteisissä vauvakeinuissa ja hiekkalaatikkoleikkien parissa, isosisko ja -veli puolestaan tykkäsivät vähän erilaisesta rengaskeinusta, jossa vauhtia ja pyöritystä riitti. Sepän puistossa on lisäksi mukavan kokoinen liikennealue, jolla saa potkutella ja polkea puistosta löytyvillä ajopeleillä.

Testiryhmällä oli kivaa, joten etenkin näin syysilmojen saapuessa Sepän puistossa tullaan varmasti vierailemaan useamminkin Helsingin ytimeen sijoittuvilla retkillä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram