Kesät kierrellään erilaisia leikkipuistoja ja yhtenä aurinkoisena kesäpäivänä päädyimme puistoilemaan Katajanokalle. Kadulla kävellessämme ja seuraavaa kohdetta pohtiessamme näimme koirapuiston takaa pilkottavan myös lasten leikkitelineitä. Kyseessä oli aivan Uspenskin katedraalin ja Satamakadun kupeessa sijaitseva Katajanokan puiston leikkipaikka. 

Puisto ei ollut kooltaan suuren suuri, mutta sopivasti aidattu niin, että perheen pieninkin pysyi aisoissa. Kuumana päivänä varjopaikkoja löytyi puiden katveesta runsaasti ja lelulaatikotkin olivat auki. Keinut, kiipeilytelineet ja hiekkalaatikot jaksoivat viihdyttää lapsia hyvän tovin eikä äideilläkään ollut mitään kesästä nauttimista vastaan. Me olimme reissussa tällä kertaa vatsat täynnä, mutta mikäli näin ei olisi ollut, olisi leikkipaikan vierestä löytynyt myös runsaasti nurmialuetta vaikkapa piknikiä varten. Leikkipaikka sijaitsi myös lähellä kesän alussa avattua Finnair Sky Wheel -maailmanpyörää, joten siinäpä kiva retkiehdotus kesäpäivälle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram