Testiryhmä (2 aikuista, 2 lasta iältään 1v8kk ja 4v) lomaili kevättalvella viikon Lanzarotella, Puerto Del Carmenissa. Halusimme lomakohteelta lämpöä ja rentoutumista ja sitä kyllä saimme. Kelit olivat joka päivä aurinkoiset ja n. +20 astetta. Keli oli oikein sopiva myös lapsille, jotka pääsivät uimaan, mutta eivät läkähtyneet liiasta kuumuudesta.

 

 

Puerto Del Carmenista voi lukea lisää täältä, mutta seuraavassa hieman kuinka me koimme paikan. Me itseasiassa vietimme pääosin aikaa vain hotellimme läheisyydessä, emmekä tehneet sen suurempia retkiä. Hotellimme sijaitsi aivan rannan läheisyydessä, joten siellä tuli vietettyä jonkin verran aikaa hiekkakakkuja rakennellen. Ranta, kuten muukin alue, tuntui melko tyhjältä, ellei jopa autiolta. Ihmisiä oli todella maltillisesti, eikä tungosta ainakaan ollut. Siinä mielessä paikka sopi hyvin lapsiperheille, koska hälinää ei ollut haitaksi asti.

 

Meillä hajosivat rattaat heti matkan ensimmäisenä päivänä, mutta saimme matkatoimistolta lainaan (hieman kämäset tosin..) matkarattaat. Niihin ei kuitenkaan saanut leikki-ikäiselle seisomalautaa kiinni, joten päädyimme vuokraamaan läheisestä pyörävuokraamosta pyörän lapselle pariksi päiväksi. Tämä osoittautui hyväksi ideaksi ja leikki-ikäinenkin jaksoi näin liikkua hieman pidemmällä säteellä hotellista.

 

Hotellimme läheltä, pääostoskadun varrelta löytyi useampia minigolf-ratoja ja kolikkovempeleitä. Mekin vuokrasimme minigolf-mailat yhtenä päivänä ja se osoittautuikin kivaksi koko perheen aktiviteetiksi. Radat tosin olivat melko heikkotasoisia ja huonosti hoidettuja. Leikkimielinen peli saatiin kuitenkin aikaiseksi ja hauskaa oli!

Myös useammasta paikasta löytyneet kolikkomenopelit olivat kovasti lasten mieleen. Läheskään aina niihin ei tarvinnut edes laittaa rahaa sisään, vaan riitti kun laittoi lapsen laitteeseen istumaan ja päästi mielikuvituksen valloilleen. Harmillista tosin oli, että myös monet näistä vempeleistä olivat kovin nuhruisia ja rikkinäisiä. Välillä tuntui aivan kuin lomakohteessa oltaisiin hieman lannistuttu laman alla, eikä turisteista yritetty saada kunnolla hyötyä irti. Paikka oli kyllä siisti, eikä roskia näkynyt, mutta esimerkiksi monet leikkipaikat olivat osittain rikki. 

 

Me vietimme kohteessa pääosin aikaa erilaisissa leikkipuistoissa ja rannalla. Rauhallinen ja leppoisa ilmapiiri sopi meille hyvin, mutta hieman harmitti paikallisten puolesta, kun tuntui, että he voisivat saada turisteista enemmänkin irti. Kaiken kaikkiaan Puerto Del Carmen oli meille oikein sopiva lomakohde, joskaan ei mikään poikkeuksellinen. 

Oletteko te käyneet Puerto Del Carmenissa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat