Meidän kuopuksen huone ei ole neliöiltään kovinkaan suuri ja lisäksi ikkunat ja parvekkeen ovi tuottavat välillä päänvaivaa sisustuksen suhteen. Tietenkään 2,5 -vuotias ei vielä huoneessaan niin kovasti aikaakaan vietä, mutta silti on kiva sisustaa huone nätiksi. 

Etsin pitkään huoneeseen sopivaa pöytää. Pöytä ei saanut olla liian iso, ettei se vie liikaa neliöitä. Pöydän piti olla myös kevyt siirtää paikasta toiseen, kun sisustusta haluaa muuttaa. Lisäksi toiveena oli, että pöytään ei tarvitsisi upottaa liikaa euroja, koska käyttöikä on kuitenkin melko lyhyt.

Monet markkinoilta löytyneet lastenpöydät olivat aivan liian isoja tilaan. Ikeasta löytyi hyvä budjettiversio, mutta sekin tuntui liian isolta ja kulmikkaalta pieneen tilaan. Sitten sainkin idean, että halusin pöydän olevan puolipyöreä. Tutkailin käytettyjen päiväkotipöytien valikoimaa, mutta myös ne tuntuivat liian isoilta ja jykeviltä.

Sitten sain teeseitse-idean (joka kylläkin minun tapauksessani tarkoittaa "teetä se ukilla..."). Päädyin hankkimaan Ikeasta Galant-sarjan puolipyöreän pöytälevyn valkoisena. Levy (40*80cm) tuntui juuri sopivan kokoiselta pikkuneidin huoneeseen. Seuraavaksi ongelmaksi tuli sitten jalkojen hankkiminen. Ehdotin jalkavaihtoehdoiksi puolapuiden puolia, mutta niiden kiinnittäminen olisi ollut haastavaa. Sitten itse rakentaja keksi hankkia huonekaluliikkeestä edullisen pyöreän jakkaran ja käyttääkin sen jaloista 3 pöydän jaloiksi. Ja tadaa - pieni pöytä oli valmis! Ylijäänyttä pyöreää istuinosaa voikin sitten käyttää vaikka rattina autoleikeissä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat