Kiitokset kaikille Lasten matkassa -blogin ensimmäiseen arvontaan osallistuneille! Kuten jo aiemmin on mainittu, arvonta on suoritettu ja muistutellaan vielä, että voittajat laittakaa viestiä osoitteeseen lastenmatkassa (at) gmail.com. Mikäli viestiä ei kuulu 22.2 mennessä, arvomme palkinnon uudestaan.

Saimme paljon hyviä postausideoita ja monet niistä ovatkin jo työn alla. Toivotuimpia aiheita olivat kaikki matkustamiseen liittyvät jutut sekä ravintolavinkit ja -arvostelut. Menovinkkejä kaivattiin pääkaupunkiseudun ulkopuolelta sekä reissaamisesta eri ikäisten lasten kanssa. Lasten kirpputorit ja -ystävämyynnit olivat toivottuja postausaiheita kuten myös kokemukset erilaisista vuokrausyrityksistä. Lisäksi toivottiin lasten kanssa touhuilua kuten metsäretkeilyä, askartelua ja musiikkiharrastelua. Kesäaiheiksi ehdotettiin mm. uimarantojen/-hallien ja huvipuistojen testailuja. Eri alojen kaupoissa käyntiäkin toivottiin, kuten auto- ja kenkäkaupoissa vierailemista. 

Aika moni näistä toiveista onkin toteutumassa, sillä julkaisua odottavat muun muassa kirjoitukset muutamalta ulkomaanmatkalta (toivottuja Barcelonan vinkkejä on ainakin luvassa), kotimaanmatkailusta ja päivien pidentyessä myös niistä kesäisemmistä retkikohteista...

Vielä kerran iso kiitos kaikille osallistujille. Pysykäähän Lasten matkassa! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla