Meillä on mennyt lastenvaateinnostus aalloissa. Kaikki alkoi siitä kun esikoinen syntyi. Aluksi kaapit täytettiin käytetyillä ja lahjavaatteilla, mutta aika pian päästiin kotona järjestettävien vaatekutsujen makuun. Me & I -mallistoja odoteltiin kieli pitkällä joka kevät ja syksy ja lapsilisät hupenivat tehokkaasti noiden värikkäiden vaatteiden uumeniin. Polarn o. Pyretiltä täydennettiin paitoja ja housuja miikkarimallistojen välissä, mutta pikku hiljaa alkoi tulla väriähky. Kuin tilauksesta, jonkin verran toisen lapsen syntymän jälkeen, tutustuin läheisessä leikkpuistossa POMPdeLUX -merkin vaatteisiin. PDL-vaatteet olivat kaikkea muuta kuin mitä meiltä siihen mennessä lasten vaatekaapeilta löytyi. Hempeitä värejä, juhlavampia malleja ja söpöjä kuin mitkä. Enää ei tarvinnutkaan lastenvaatteissa mennä pelkäästään käytäntö ja järki edellä, vaan POMPdeLUX antoi luvan hankkia lapsillekin vaalealla värityksellä olevia housuja ja pitsimekkoja.

POMPdeLUXin jälkeen äitiyslomalla tuli tutustuttua nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan. Pian monet ihanat lastenvaatemerkit olivat aivan käden ulottuvilla ja kaapit täyttyivät muun muassa Mini Rodinin ihanista kuoseista. Nykyään lasten vaatekaapit ovat aika lailla hyvä miksaus kaikkea. Löytyy niin kotimaisia merkkejä, kuten Vimmaa, Mainiota ja Gugguuta sekä eurooppalaisia ihanuuksia  POMPdeLUXilta, Polarn o. Pyretiltä kuin Mini Rodiniltakin. 

POMPdeLUX on pysynyt yhtenä suosikkina siis jo pidempään. Merkin tuotteet eivät ole mitään super kalliita, vaan heiltä voi hyvin hankkia myös niitä hieman harvemmin käyttöön tulevia tylliunelmia. Me pääsimme tutustumaan  POMPdeLUXin uuteen kevät/kesä -mallistoon ensimmäisten joukossa, heti malliston julkaisupäivänä. Vuonna 2006 perustettu tanskalainen vaatemerkki tarjosi tänäkin keväänä aivan ihania, keväisiä vaatteita niin tytöille kuin pojillekin. Hinta-/laatusuhteeltaan sopivia vaatteita löytyy tälläkin kertaa koosta 80 kokoon 152 asti. Me mallailimme tuota pienintä kokoa nyt puolivuotiaalle pikkuneidille ja kyllähän sinne ostoskoriinkin hänelle jotain tarttui. Tylliunelma on siis valmiina tulevan kesän juhlallisuuksia varten. POMPdeLUX panostaa perinteisesti myös asusteisiin niin, että koko asukokonaisuus olisi helppo hankkia samasta paikasta. Tälläkin kertaa saimme ihania asukokonaisuuksia mallilasten päälle.

Meidän ehdottomia lemppareita tämän kevään  POMPdeLUX mallistosta tyttöjen puolelta olivat tyllimekko, rennot rusetilliset housut ja harmaa takki sekä poikien puolelta vihreä pilotti, kapeat farkut ja käytännöllinen sadehaalari. Joko te olette ehtineet tutustumaan POMPdeLUXin uusimpaan mallistoon?  Mikäli merkin vaatteet kiinnostavat, myyntiedustajien yhteystiedot löytyvät täältä. Itähelsinkiläisille voimme ainakin suositella Iraa (ivi@pompdelux.com).

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla