Kesäisin tulee reissattua enemmänkin pitkin kaunista kotimaatamme. Monesti paahdetaan vain moottoritietä eteenpäin, miettimättä sen enempää maisemia tai matkanvarrelta löytyviä mahdollisia pysähdyspaikkoja. Saimme aiemmassa kyselyssämme vinkkejä, kuinka matkanteon voi ottaa hieman rennomminkin ja lasten kanssa voisi pysähtyä matkalla esimerkiksi uimaan. Uimarantojen lisäksi muitakin lapsille mieleisiä pysähdyspaikkoja reittien varsilta saattaa löytyä.

Mikäli olet matkalla esimerkiksi Tampere-Jyväskylä-tiellä, suosittelemme pysähtymään melkein tien varrelta löytyvässä liikennepuistossa. Me vierailemme puistossa joka kesä, sillä se löytyy mökkimatkamme varrelta. Liikennepuisto on leikki-ikäiselle erittäin mieleinen ja usein se matkan kohokohta. Taaperon jalat eivät vielä polkimille yllä, mutta hän viihtyy mainiosti viereisessä leikkipuistossa. 

Jämsän liikennepuisto sijaitsee vain parin sadan metrin päässä Tampere-Jyväskylä tieltä, osoitteessa Piispasentie 2. Tunnin polkuautolla ajo maksaa 2€. Puiston aukioloajat kannattaa tarkastaa etukäteen täältä.

Liikennepuiston yhteydessä toimii myös pieni kahvila ja wc-tilat (pottineen) paikasta löytyy myös. 

Löytyykö teidän mökkimatkan varrelta vastaavanlaisia vetonauloja?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram