Testiryhmä: 2 aikuista, 4 lasta (9 kk - 4 v.)

Talvisena maanantaina päiväretkemme suuntautui Töölöön ja nälän yllättäessä päätimme lounastaa Pizzeria Dennis -ketjun Töölönkadun ravintolassa. Olimme kuulleet, että paikassa on lapsille pallomeri ja pitihän sellainen hauskuus testata. Ravintolan ulko-ovelle on kadulta muutama porras, jotka selvitimme rattaiden kanssa kahden aikuisen voimin.

Puoliltapäivin ravintolassa oli melko tyhjää ja valitsimme taktisesti pöydän leikkipaikan vierestä. Puuhanurkka olikin aika mahtava; pallomeren lisäksi lapset tykkäsivät erityisesti hyvin varustellusta leikkikeittiöstä. Leikkipaikoista ravintoloissa voi olla montaa mieltä. Testiryhmä totesi, että tällaisella kokoonpanolla (lapsia enemmän kuin aikuisia, mukana useampi leikki-ikäinen ja pieniä vauvoja) leikkinurkkaus on tosi jees, ja takaa sen, että aikuisetkin saavat syötyä ruokansa suurin piirtein lämpimänä.

Pizzeriassa kun oltiin, kaikki valitsivat listalta pitsaa. Aikuiset söivät lounaslistalta päivän pizzat, lapsille otettiin lasten versiot kahdella täytteellä. Annokset olivat tosi isoja, mutta onneksi loput sai doggy bagissä kotiin. Aikuisten pitsoissa ei oltu säästelty suolan kanssa, tämän huomasi kun pitkin päivää teki mieli lipitellä vettä.

Henkilökunta lämmitti pienten purkkiruoat ja toi ne tarjolle erillisessä kulhossa. Syöttötuoleja oli vino pino, eli vaikuttaa siltä, että Dennikseen lapsiperheet ovat lämpimästi tervetulleita. Heitä olikin asiakkaiden joukossa useampia. Inva wc:stä löytyi hoitopöytä ja potta, joten vaipanvaihtokin onnistui ilman ongelmia.

Testiryhmälle jäi Töölönkadun Denniksessä lounastamisesta hyvä mieli, tänne voisi tulla toistekin.

Lasten matkassa suosittelee!

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥  

Lasten kanssa liikkuminen:     

Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

P.S. Lapsille tuotiin jälkkäriksi tikkarit, eli jos ei sellaista omalle muksulleen jostain syystä halua, kannattaa mainita asiasta henkilökunnalle laskun tilaamisen yhteydessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat