Joskus on niitä päiviä, kun kaupassakäyntikin ottaa voimille ja menee ihan pipariksi. Meillä oli sellainen tässä taannoin. Sen sijaan, että olisin lähtenyt isosta automarketista kauppakassien kanssa suoraan kotiin kiukkuisena, väsyneenä ja nälkäisenä, päätinkin suunnata ostoskärryt Itäkeskuksen Prisman yhteydessä olleeseen Rosso Expressiin. Silloin tällöin tekee ihan hyvää poiketa rutiineista ja tehdä jotain, edes ihan pientä poikkeavaa.

  

Ruoka kyseisessä pikaravintolassa nyt oli normaalia tasoa, mutta muutama lapsiystävällinen lisämauste sieltä löytyi. Toki ravintolasta löytyi perusmikro lapsen ruuan lämmittämiseen, mutta sen lisäksi löytyi lapsille myös sopivat lautaset ja aterimet. Eikä siinä vielä kaikki, vaan pöydällä oli myös pino ruokalappuja sekä piirustusvälineitä pieniä asiakkaita varten. Mielestäni tälläiset pienet "eleet" ovat mukavia ja usein positiivinen yllätys - niin harvassa ne ovat. Vatsat täyttyivät ja mieli parani, joten vierailu ravintolassa oli oikein onnistunut!

  

Ruokailun jälkeen testasimme vielä Prisma Itäkeskuksen lastenhoitotilat. Tilat olivat ilmaiset ja siistit. Hoitopöytä löytyi, joskin ilman pehmustetta. Wc-kopista löytyi lisäksi vielä pienempi pönttö, mutta sen sijaan pottaa ei näkynyt.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla