Nuoruudessa vierailimme siskoni kanssa usein veljeni luona Tampereella. Lähes jokaisen vierailun vakituinen käyntikohde oli kaupungilta löytynyt Taco House -ravintola. Aikanaan ketjun ravintola löytyi muun muassa Koskikeskuksesta ja sinne me usein päädyimmekin herkuttelemaan ostosten lomassa. Pikainen texmex-ruoka oli oikein mukavaa vaihtelua hampurilaisille ja pitsoille.

Tätä nykyä ketjun ravintoloiden määrä on vähentynyt ja ainoa ravintola taitaa löytyä Tampereen juna-aseman läheisyydestä. Mielessä on kuitenkin usein ollut ne nuoruuden herkutteluhetket ja vihdoin pääsin verestämään muistiani oikein kunnolla.

Vierailimme ravintolassa arkipäivänä lounasaikaan, jolloin tarjolla oli runsas lounasbuffet. Buffetista sai muodostaa itselleen mieleisiä burritoja ja tacoja alle kymmenen euron hintaan. Lapset nauttivat buffetin antimista myös ja hinnat oli määritelty lapsen iän mukaan. 

Ravintolasta löytyi lasten mieliksi myös pöytä täynnä Dublo-legoja. Leikkihetkikin ehdittiin viettää, vaikka tällä kertaa ruokia ei tarvinnutkaan odotella. 

Liekö makuaisti harjaantunut vai aika kullannut muistoja, mutta ei se ruoka ihan niin erikoista ollut. Toki tällainen pika-texmex -paikka on ihan kivaa vaihtelua mäkkäreille ja kotipizzoille, mutta varmasti maistuvampiakin ravintoloita on olemassa. Nälät saatiin kuitenkin taltutettua, eivätkä lapsetkaan valittaneet liian tulisesta ruuasta. 

Kassalta saadulla avaimella pääsi tarkastamaan myös ravintolan yhteydessä sijainneet saniteettitilat. Siisti hoitopöytä paikasta löytyi ja pottakin. Jälkimäinen tosin oli sen verran likainen, että meidän taapero hoiti asiansa kuin aikuiset.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla