Testiryhmä: kaksi aikuista ja kaksi lasta (1,5v ja 4v)

Joskus käy niinkin, että alennusmyyntishoppailu ei suju ihan niin nopeasti kuin oli suunniteltu ja mukana oleva seurue alkaa käymään nälkäiseksi ja väsyneeksi.

Kun nälkä ja hätä on suuri, ovat ne pahat ja epäterveelliset pikaruokaravintolat sillä hetkellä aika kovaa valuuttaa. Testiryhmä testasi tutun ja turvallisen Mc Donald'sin ja tällä kertaa Kluuvin ravintolan.

Mc Donald'sin ravintolat ovat kyllä lapsiystävällisiä. Terveellisyys ei ole ehkä sieltä parhaasta päästä, mutta syöttötuolit ja lastenhoitohuoneet löytyvät ja lasten suut saa nopeasti tukittua kun ruoka on nenän edessä alta aikayksikön. Nelivuotias syö jo Happy Meal aterian mielellään ja taaperon ruoka lämmitetään kassalla nopeasti henkilökunnan toimesta.

Lasten tuttu Happy Meal-ateria on helppo räätälöidä hieman terveellisemmäksi, kun valitseekin ranskanperunoiden tilalle esimerkiksi omenalohkoja ja juomaksi maitoa. Pääruuaksi voi valita tavallisen hampurilaisen, juustohampurilaisen tai kana nugetit.

Kluuvin ravintolassa lastenhoitohuone sijaitsee ravintolan toisessa kerroksessa, mikä hankaloittaa hieman lapsiperheen vierailua ravintolassa. Varsinkin, jos hissi sattuu olemaan epäkunnossa ja ylös pitää kivuta tavallisia portaita pitkin. Ja tosiaan - se vessapoletti kannattaa muistaa pyytää kassalta ennen kuin kipuaa portaat ylös 10 kilon "säkki" kainalossa. Mutta siitäkin selvittiin ja lastenhoitohuone ja siellä oleva hoitopöytä löytyivät!

Rauhallista tunnelmaa ja ihanaa gourmet elämystä "mäkkäristä" on turha hakea, mutta mahat täyttyivät ja suut hiljenivät. Joskus näinkin...

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla