Testiryhmä: kaksi aikuista ja kolme lasta (7kk-3v)

Kävimme kirppuilemassa Vuosaaressa lastenvaatteille tarkoitetussa itsepalvelukirpputori-Piilossa. Vierailu oli testaajille ensimmäinen, mutta tuskin jäi viimeiseksi. Piiloon voi varata pöydän ja viedä sinne sitten myyntiin pieniksi jääneitä lastenvaatteita tai jo käytöstä poistuneita leluja. Pöydät näyttivät ainakin tällä kertaa olevan täynnä, joten voi olla, että jonoa vapaille myyntipöydille on.

Kirpputori sijaitsee kätevän matkan päässä julkisilla liikuttaessa. Osoitteeseen Leikosaarentie 21 pääsee Vuosaaren metroasemalta kätevästi kävellen. Vaunujen kanssa mahtuu sisään, joskaan tilat eivät mitkään suuren suuret ole. Pisteitä Piilolle tuo sieltä löytyvä lasten leikkipaikka, jossa testaaja-lapset viihtyivät mainiosti samalla kun äidit shoppailivat. Äitien mielestä tosin leikkipaikka olisi saanut sijaita jossain muualla kuin ulko-oven vieressä...

Kirpputorin tunnelma oli hieman nuhjuinen ja sekainen, mutta niin kai kirpputoreilla yleensä. Silti käyntikerta tuskin jäi viimeiseksi kun löytöjäkin tuli tehtyä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat