Uusi vuosi ja uudet kujeet! Lasten matkassa jatkaa kuitenkin testailujaan ja seuraavaksi onkin vuorossa erään pienen putiikin esittely.

Itselle uusia lastenvaateputiikkeja on aina kiva bongailla kaupungilla. Niistä voi tehdä ihania löytöjä ja monesti palvelukin on hyvää. Yksi tällainen putiikki löytyy Museokadulta Töölöstä. Kaupan nimi on Little Copenhagen ja se sijaitsee osoitteessa Museokatu 36.

Putiikista löytyy toki jo ennestään tuttuja lastenvaatemerkkejä, kuten esimerkiksi Ebbeä ja Mini Rodinia, mutta myös heidän omaa Little Copenhagen mallistoaan. Little Copenhagen panostaa vaatteissaan mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Toteutuuko se, sitä me pääsemme testaamaan pian, kun joulupaketista löytyneet pyjamahousut pääsevät käyttöön. Ainakin palvelu oli erittäin hyvää, kun arvoin housujen kohdalla kahden koon välillä. Myyjä sanoi siihen, että housut valmistetaan tilauksesta ja lahkeiden pituutta voidaan jatkaa parilla sentillä mikäli niin haluaa. Tartuin toki oitis tilaisuuteen ja näin ollen pitkäjalkainen hoikka poikakin luultavasti saa kerrankin oikeasti istuvat pyjamahousut.

Ihanien vaatteiden ja asusteiden lisäksi Little Copenhagenissa on myös second-hand puoli. Sinne voi viedä lasten vaatteita myyntiin niin halutessaan. Vaatteiden lisäksi myymälästä löytyi pieniä lahjaideoita kuten esimerkiksi suloisia askartelupusseja.

Museokadun putiikissa oli huomioitu myös pienimmät asiakkaat hyvin. Myymälästä löytyi pieni pöytä puukynineen ja leluineen. Matkassa ollut taapero viihtyikin pöydän ääressä hyvin, samalla kun äiti kierteli pitkin myymälää joululahjahankintoja tehden. Poislähdettäessä huomasimme vielä tuulikaapissa liituseinän, jonka parissa isommat lapset olisivat varmasti viihtyneet hyvin, jos olisivat matkassa olleet.

Oletteko te vierailleet Museokadulla ostoksilla?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram