Itäisessä Helsingissä sijaitsevalla Laajasalon saarella toimii tiivis ja yhtenäinen mammaporukka. Aikaisemmin kirjoitimme heidän tekemästään hyväntekeväisyyskalenterista, jota kaupattiin saaren ostarilta löytyvässä putiikissa. Tämä putiikki on nimeltään Saaremme Puoti ja me kävimme tutustumassa paikkaan ihan omalla reissulla, ilman lapsia.

Saaremme Puoti on Laajasalon ostoskeskuksessa toimiva lähi-ja luomutuotteisiin keskittynyt puoti. Valikoimissa on ruoka-tuotteiden lisäksi ekologisia pesuaineita sekä paikallisten käsityöläisten tuotteita. Lisäksi pieni kahvila paikallisilla herkuilla. Myös perheen pienimmät ovat puotiin tervetulleita, sillä paikasta löytyy suloinen, pieni leikkipaikka. Puoti toimii, kauppapaikan lisäksi, asuinalueen ihmisten kohtauspaikkana ja kahvilan puolella tarjoillaan muutamana päivänä viikossa myös lounaskeittoa esimerkiksi hoitovapaalla oleville vanhemmille. Puotiin voi piipahtaa vaikka vertaistukea hakemaan, sillä paikasta löytyy aina juttuseuraa.

Me ihastelimme paikan päällä lähialueella toimivan, yhden tehoäidin yrityksen, Lapsellisen Käsityöpuodin tuotteita. Joululahjaksi tarttui mukaan käsityöpuodin tiskirättejä ja lapsille pukin konttiin ihania, laadukkaita paitoja ja mösiä (myssyjä). Lapsellisen Käsityöpuodin shop-in-shop -myymälä toimii Saaremme Puodissa, mutta kauemmas maailmalle tilauksia voi tehdä Lapsellisen Käsityöpuodin Facebook-sivujen kautta. Facebookista löytyvät myynnissä olevat tuotteet, vaihtuva kangasvalikoima ja hinnastot. Lasten matkassa suosii käsityötä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat