Museoseikkailun jälkeen suuntasimme neljän nälkäisen lapsen ja kahden äidin voimin läheiseen Picnic-ketjun ravintolaan. Picnicejähän löytyy ympäri Suomen maata ja ketjun salaatit ja täytetyt patongit lienevätkin useimmille tuttuja.

Meille suhteellisen tuore tuttavuus oli Picnicin lasten ateria. 3,95 euron hintaan saa uuniperunan valitsemallaan täytteellä, pillimehun ja jälkkäriksi rusina-askin. Uppoaa ainakin testiryhmän leikki-ikäisiin lapsiin hyvin ja on helppo, nopea ja suht edullinen vaihtoehto retkipäivän lounasruokailuun. 

Kyseinen Kasarmikadun Picnic oli muutenkin oikein miellyttävä lounaspaikka. Mahduimme hyvin kaksien rattaidemme kanssa nurkkapöytään, lapset tykkäsivät bongailla isoista ikkunoista milloin mitäkin rekkaa ja pakettiautoa ja syöttötuolikin saatiin pienimmälle. Vessakeikalla huomattiin lisäksi hoitopöytä ja potta.

P.S. Olkaahan kuulolla iltapäivällä, silloin blogissa on luvassa kilpailu!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram