Mummi soitti eräänä lauantaipäivänä ja kutsui koko perheemme yhteiselle lounaalle johonkin Itiksen ravintoloista. Tätä porukkaa ei tarvinnut moneen kertaan pyydellä - tottakai lounas maistui! Paikaksi valikoitui tällä kertaa kauppakeskuksen toisessa kerroksessa ravintolamaailmassa sijaitseva Fonda Del Sol. Kyseisessä ravintolassa olemme lounastaneet joskus aieminkin, mutta kertaus on opintojen äiti :)

Ravintola on mielestäni aiemmin ollut enemmän texmex-henkinen. Nykyään listalta löytyy kuitenkin enemmänkin pihvejä ja burgereita, eikä niinkään noita meksikon herkkuja. Meidän lounasporukkamme valitsi listalta niin burgeria, caesar-salaattia kuin broilerin rintafilettäkin. Ruoka maistui kaikille erittäin hyvin, eikä moitteita tullut. Ravintolasta löytyvä lastenlista on mielestäni melko kattava, joskin meidän jälkikasvumme valitsi tutut nauravat nakit. Ruokailu sujui hälyisessä ostoskeskuksessa melko hyvin, joskin pieni miinus tarjoilijalle, joka ei osannut sanoa onko heidän käyttämä maito laktoositonta?!

Kuten Itiksen ravintolamaailman ravintolat muutkin, myös Fonda Del Sol on tiloiltaan melko ahdas. Muutaman pöydän ääreen tuodut rattaat mahtuivat tilaan juuri ja juuri, mutta mitenkään väljät pöytien välit eivät olleet. Syöttötuoleja oli ravintolassa runsaasti ja muutenkin varsin lapsiystävällinen paikka. Takanurkasta löytyi lapsille myös pieni tv-ruutu, jossa pyöri piirrettyjä filmejä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla