Muistatteko, kun kerroimme taannoin, että aloitamme uuden perhebrunssiperinteen? Perinne sai marraskuussa jatkoa Viiskulmassa ravintola Primulassa. Paikan internetsivujen päivyri kertoo, että brunssia tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-14. Aikuisten brunssi kustantaa 19 euroa ja lapset 10 euroa. Lauantaisin lapset herkuttelevat brunssilla kuitenkin puoleen hintaan. Päivyrin lisäksi muuta infoa brunssista ei ravintolan sivuilta löydykään. Aloinkin varausvaiheessa epäillä, onko brunssia paikassa tarjolla ollenkaan, sillä myöskään varauskalenterista ei brunssivaihtoehtoa löytynyt. Sähköpostilla pöydän lauantaibrunssille sai kuitenkin hyvin varattua ja herkut oli katettu.

Meidän lauantaibrunssin aikaan ravintolassa oli hyvin tilaa. Pikkuhiljaa porukkaa alkoi tulla enemmän, mutta myös ilman pöytävarausta joukkoon olisi mahtunut. No entä mitä brunssilla oli tarjolla? Melkolailla "peruskauraa". Nakit, lihapullat, munakokkelit ja muutamat salaatit höystettynä leipälajitelmalla ja jugurtilla hedelmineen. Ei mitään erityistä, mutta nälkäiset vatsat täyttyivät silti hyvin. Lasten mielestä brunssin parasta antia olivat ehdottomasti ne perinteiset nakit sekä jälkiruokapöydästä löytyneet vaahtokarkit.

Lasten kanssa liikuessa ei haittaa lainkaan, vaikka ravintola ei ole ruokailuhetkellä aivan täynnä. Brunsseilla onkin kiva käydä myös lasten kanssa, varsinkin jos menee ruokailemaan ajoissa. Heti aukeamisajan hetkellä porukkaa on usein vähemmän ja ruokailun saa ainakin aloittaa hieman väljemmissä puitteissa. Primulan puitteet vanhassa talossa eivät ole ne kaikkein lapsiystävällisemmät, mutta viereisen pöydän ääreen oli saatu lastenvaunutkin mahdutettua. Syöttötuoli löytyi taaperolle ravintolan perältä, erillisiä hoitotiloja paikasta ei löytynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat