Eräs perjantainen lounashetki päätettiin mennä viettämään Helsingin Kampissa sijaitsevaan Bravuria-nimiseen ravintolaan. Bravuria on S-ryhmän ravintola, mutta poikkeaa konseptiltaan monista ns. normaaleista ravintoloista. Bravuriassa ei ole pöytiin tarjoilua, vaan astuessasi sisään ravintolaan sinut toivotetaan tervetulleeksi ja saat henkilökunnalta kortin, johon kaikki tekemäsi hankinnat kirjataan ja lasku maksetaan kassalla pois lähtiessä. Hiljaiseen aikaan pöydän saa valita itse ja kokki valmistaa ruuan toiveittesi mukaan ihan silmiesi alla. Konsepti on mielenkiintoinen ja hauskaa vaihtelua, mutta mikäli olisi yksin lasten kanssa liikenteessä, voisi tilausten tekeminen ja ruuan valmistumisen odottaminen olla hieman hankalaa. Tällä kertaa testiryhmällä se kuitenkin onnistui, koska toinen pystyi menemään tekemään tilauksen samalla, kun toinen vahti lapsia.

Bravurian ruokalistalta löytyy pääasiassa pizzaa, pastaa ja salaattia. Varsinaista lasten listaa ei ole, mutta lapset saavat kaikki annokset puolikkaina puoleen hintaan. Ruoka ei makuhermojamme liiaksi hivellyt, mutta mahat täyttyivät ja porukka oli tyytyväinen. Nautintoa lisäsi vielä se, että hiljaisena aikana saimme valittua syrjäisen nurkkapöydän, missä oli hyvin tilaa rattaille, eivätkä lasten äänet häirinneet muita lounasruokailijoita. 

Iloinen yllätys Bravuriassa oli heidän inva wc:nsä, mikä oli (ainakin tällä kertaa) erittäin siisti ja sisälsi hoitotason vaipanvaihtoa varten. Näin ollen huoltotoimenpiteetkin saatiin tehtyä helposti ja masut täynnä ja vaippa tyhjänä oli hyvä lähteä jatkamaan matkaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram