Pääsiäisen aikaan on saatu nauttia aivan ihanista ilmoista. Aurinko on paistanut ja lämpötilatkin kohonneet reilusti yli 10 asteeseen. Me päätimme yhtenä vapaapäivänä pakata evästä reppuun ja lähteä nauttimaan upeasta kelistä metsäretkelle.

 

Ensin kuljettiin jonkin matkaa asfalttitietä pitkin, jolloin potkulauta oli oiva apuväline. Parin kilometrin jälkeen jätimme rattaat ja potkulaudan puun juurelle odottamaan ja lähdimme kiipeämään metsäistä kalliota ylöspäin. Ylös asti päästiin ja sopiva tukikohta löydettiin.

 

Evääksi oli tällä kertaa pakattu mukaan pitsaa, ruisnappeja, mehua ja keksejä. Matkassa mukana ollut lasten setä piilotti vielä lähistölle pari suklaamunaa ja kertoi lapsille tarinan Kyöpelinvuoren noidasta. Lapset etsivät noidalta jääneitä aarteita innoissaan ja lopulta löysivät herkulliset yllätykset.

 

Meillä on ollut kaiken kaikkiaan oikein leppoisa pääsiäinen. Kuinka teidän pääsiäinen on sujunut? Ovatko kanat munineet paljon suklaamunia?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram