Ruotsalainen vaateketju Hennes & Mauritz on varmaan jokaiselle tuttu. Myymälöitä löytyy Helsingistäkin useita ja osa niistä on erikoistunut eri osastoihin. Aleksanterinkadulta löytyy lapsiperheille se "tärkein" myymälä, joka on siis erikoistunut lastenvaatteisiin. Myymälä on aivan katutasossa ja sinne on itsestään avautuvat liukuovet, mikä helpottaa huomattavasti myymälässä vierailua rattaiden kanssa.

Olemme vierailleet myymälässä useita kertoja, mutta vasta vähän aikaa sitten huomasimme liikkeessä jotain muutakin hyödyllistä, vaaterekkien lisäksi. H&M:n lasten myymälästä löytyy nimittäin lastenhoitohuone, jonne pääsee vaihtamaan vaippoja tai syöttämään pienokaista, mikäli hätä yllättää kesken ostosreissun. Mielestämme hoitohuone lastenvaate/-tarvikekaupassa on oiva keksintö ja niitä soisi olevan enemmänkin!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla