Starbucksissa nautittujen syntymäpäiväkahvien jälkeen lähdimme tutustumaan Stockmannin Akateemisen kirjakaupan lastenosastoon. Hissit löytyivät "ulkoaulasta" ja mahdutimme koko testiryhmän samaan hissiin. 

Kuten koko Akateeminen kirjakauppa, myös sen lastenosasto on varsin ruhtinaallisen kokoinen. Kirjoja löytyy jos jonkinlaiseen tarpeeseen. Testiryhmän junioreille kaikista mieleisin havainto oli lastenosastolla sijainnut lukupiste. Pienen pöydän ääressä sai lukea näytekappalekirjoja ihan luvan kanssa ja ainakin Lentsikat-kirja oli kovasti isomman leikki-ikäisen mieleen. Ihan taannoisen kirjastokäynnin tasolle Akateemisen lukupiste ei yltänyt, mutta kiva yllätys kuitenkin.

 

Hädän yllättäessä myös wc- ja lastenhoitotilat löytyivät lastenosaston kanssa samasta kerroksesta. Henkilökunta avasi inva wc:n oven kassalta ja sisältä löytyi tilavat tilat myös vaipanvaihtoon. Pientä hajuhaittaa ilmassa oli havaittavissa, mutta vaipanvaihdot ja pottailut saatiin kuitenkin hyvin hoidettua.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla