Elokuvia on katseltu aiemminkin, mutta tällä kertaa testiryhmän vanhimmat pääsivät tutustumaan ihan oikean elokuvateatterin tunnelmaan. Yksi testaaja oli nimittäin antanut toiselle syntymäpäivälahjaksi yhteistä aikaa elokuvan merkeissä ja sitä lähdettiin viettämään eräänä sunnuntaipäivänä. Elokuvasta päästiin helposti yhteisymmärrykseen ja niinpä me lähdimme ilmaan Lentsikoiden matkaan.

Eväitä ja aiheeseen sopivia tarroja hankittiin niin kaupasta kuin elokuvateatterin myymälästäkin. Lentsikat-elokuva kesti n. 1,5h ja aika oli ihan sopiva 5- ja 3-vuotiaille lapsille. Edes pissataukoa ei tällä kertaa tarvittu :) Muutenkin osoittautui erittäin hyväksi ideaksi, että valitsimme elokuvan, joka oli ehtinyt pyöriä teattereissa jo jonkin aikaa. Näin elokuvateatterin sali ei ollut läheskään täynnä, eikä ihan lähellä istunut muita katsojia. Niinpä leikki-ikäiset saivat eläytyä elokuvaan kunnolla ja jopa hieman keskustella hiljaisella äänellä tapahtumista keskenään elokuvan aikana.

Elokuva viihdytti pieniä poikia hyvin ja elokuvaretkestä jäi koko testiryhmälle oikein hyvä mieli! Välillä on kiva viettää laatuaikaa vain yhden lapsen kanssa ja antaa niille esikoisillekin sitä jakamatonta huomiota :) 

Oletteko te käyneet katsomassa Lentsikat? Mitä tykkäsitte?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat