Testiryhmä: kaksi aikuista ja kaksi lasta (4v ja 1,5v)

Aina silloin tällöin yllättyy positiivisesti uusista paikoista. Tänään tälläinen yllätys koettiin Vantaan Tammistossa sijaitsevassa OhMyGosh outletmyymälässä. OMG tarjoaa merkkivaatteita noin 50 eri merkiltä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Liike on väljä, joten siellä on helppo liikkua isommankin perheen kanssa. Testiryhmän tarkoituksena oli käydä liikkeessä nopeasti takkiostoksilla, eikä tarkoituksena ollut ollenkaan edes tehdä mitään varsinaista postausta aiheesta... Mutta mitä ihanaa liikkeestä sitten löytyikään...

Liikkeen takaosaan, sopivasti lasten osaston lähelle, oli tehty lapsille oma, aidattu, leikkipaikka! Tämä oli perheelle, josta sittemmin tuli testiryhmä, oikein mieluinen yllätys ja näin saatiinkin liikkeessä kulumaan aikaa hetki jos toinenkin. Leikkipaikka sinällään ei mikään kummallinen ollut, mutta riitti kuitenkin hyvin pitämään lapset tyytyväisenä sen aikaa kuin tarve vaati. Ja itseasiassa lopultahan kävi niin, että lapsia sai houkutella liikkeestä pois kun hankinnat oli tehty.

Kiva yksityiskohta leikkipaikalla oli seinällä ollut iso liitutaulu. Liitujakin löytyi, ja lapset saivat sotkea piirtää taululle omia taideteoksiaan. Luulenpa kyllä, että muutama "yli-ikäinenkin" oli käynyt taululle tuhraamassa...

Outlet ei sinällään tarjontansa puolesta tarjonnut mitään ihmeellistä, joskin löytöjäkin sieltä voi tehdä. Pääasiassa tuotteet taitavat olla n. 30 prosenttia halvempia kuin suositushinta, mutta poikkeuksiakin on. Mutta kaiken kaikkiaan käynti liikkeessä oli oikein mieleinen, koska ostoksia sai tehdä rauhassa ja lapsetkin viihtyivät. 

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla