Internet pursuaa erilaisia lastenvaatteita myyviä kauppoja. Samat merkit pyörivät monissa kaupoissa ja hinnatkin ovat lähes identtisiä. Toki silloin tällöin voi löytää johonkin nettikauppaan alekoodin, mutta muuten useimmat kaupat ovat kovin samanlaisia keskenään.

Myös me, monien muiden äitien tavoin, olemme hurahtaneet jonkin verran lastenvaatteisiin ja niitä myyviin nettikauppoihin. Meidän ihan suosikki nettikauppamme on Lempäälästä käsin toimiva Lilla company. Sieltä löytää tutut Molo Kidsit ja Mini Rodinit, mutta myös joitain hieman tuntemattomampia merkkejä. Alennushaukoille tiedoksi, että Lilla companyssä normaalihintaiset hankinnat kerryttävät bonusta (100 eurosta 15 euroa) ja kaupan outlet-puolelta voi tehdä hyviä ja edullisia löytöjä. Uusi, joskin melko koukuttava, houkutus on Lilla companyn Facebook-sivuilla toimiva Face-outlet. Sinne Lilla companyn pitäjä Jenni lisäilee välillä tuotteita erityisen edulliseen hintaan.

Lilla companyn ehdoton valttikortti, laajan tuotevalikoiman lisäksi, on sen erittäin nopea toimitus. Sininen paketti kolahtaa lähes poikkeuksetta postilaatikkoon jo parissa päivässä, mikä on oikein positiivinen asia malttamattomalle äidille.

Oletteko te kovia nettishoppailijoita? Me kehitimme marraskuulle oman ”markaton marraskuu” –teeman, mutta nyt joulukuussa pääsee taas hyvin nettishoppailun makuun ;)

Kaikille innokkaille shoppailijoille tiedoksi, että Lasten matkassa -Facebook-sivuilla alkoi tänään arvonta, jossa on palkintona lahjakortteja Lilla companyyn. Eli nyt kaikki kipin kapin Lasten matkaan myös Facebookiin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat