Testiryhmä: kaksi aikuista, kolme lasta (8kk, 1,5v, 3v)

Eräs ihana lukijamme kehui uuden Musiikkitalon lastenhoitotiloja ja se muistui mieliimme yhdellä kaupunkireissulla. Kello alkoi lähestyä puolta päivää, lapset alkoivat olla nälkäisiä ja pientä purtavaa oli saatava. Otimme siis suunnaksi Musiikkitalon ja sen aulassa sijaitsevan kahvilan.

Musiikkitalo on arkkitehtuuriltaan näyttävä ja tilat väljiä, ainakin näin arkipäivinä kun ihmisiä ei ole paljoa. Ovista pääsee vaunujen kanssa helposti sisään kun käyttää pyöröovien vieressä sijaitsevaa inva-ovea, missä nappia painamalla saa oven automaattisesti auki. Luksusta ainaisen ähinän ja puhinan sijaan, että pääsee kapeasta ovesta kauppaan tai kahvilaan edes sisälle.

Myös Musiikkitalon aulassa sijaitsevan kahvilan tilat ovat väljät ja syöttötuolejakin löytyi, ainakin testiryhmän tarpeeseen (2 kpl) riittävästi. Tiskissä oli tarjolla jos jonkinmoista leipää ja herkkua ja pienten omat eväät lämmitettiin kassalla pyynnöstä.

Musiikkitalon kahvila saa pisteitä nimenomaan väljyydestään ja siitä, että siellä on todella helppoa vaunujen kanssa kulkea. Toki tuollainen paikka on niin avara, että kaikupohjaakin on, joten aikuisilla oli jonkin verran hommaa saada jälkikasvu pitämään hieman hiljaisempaa ääntä. Ihmisiä oli kuitenkin niin vähän, että mitään pahoja katseita emme saaneet.

Lastenhoitotilat löytyivät inva wc:n yhteydestä ja ne olivat todella siistit ja tilavat. Isommalle taaperolle löytyi potta ja pienemmän vaipat vaihtuivat kätevästi Brion hoitoalustalla. Automaattivalot ja -hanat helpottivat wc:ssä asiointia eikä mitään epämiellyttäviä hajujakaan havaittu.

Testiryhmä on sitä mieltä, että kyllä Musiikkitaloon kehtaa mennä lasten kanssa kahville uudestaankin. Ehkä sinne ei ole mielekästä jäädä "asumaan", mutta hyvin siellä pystyy lastenkin kanssa asioimaan.

Lompakkoystävällisyys: ♥    

Lasten kanssa liikkuminen:  ♥   

Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla