Lasten matkassa on seikkaillut muiden kohteiden lisäksi myös monissa museoissa. Osa käymistämme museoista on ollut ilmaisia ja ovat siksi päässeet myös Halvat huvit -kategoriaan, mutta tässä nyt museoille ihan oma kategoriansa. Meidän TOP 3 -museot ovat seuraavat:

1. Lasten kaupunki

Ansaitun ensimmäisen sijan saa Aleksanterinkadulla Sedrerholmin talossa sijaitseva lasten oma museo, Lasten kaupunki. Lasten kaupungissa pääsee mm. esittämään nukketeatteria, leikkimään kauppaa ja tutustumaan vanhan ajan mummolaan. Kaupungin leikittävin museo menee remonttiin tulevan maaliskuun lopussa, mutta vielä ehtii siis museossa vierailla! Meidän kokemuksista voi lukea lisää täältä.

2. Ratikkamuseo

Kulttuuritehdas Korjaamolla sijaitseva Ratikkamuseo on Lasten matkassa -junioreiden mieleen. Paikassa on esillä muutama raitiovaunu eri vuosilta ja niiden parissa saa kaverin kanssa jännittävät leikit aikaiseksi. Tänne siis kannattaa ehdottomasti ottaa myös kaveri mukaan, niin museokäynnistä saa vieläkin hauskemman. Meidän käyntiin Ratikkamuseossa voi tutustua täällä.

3. Teatterimuseo

Kaapelitehtaalla sijaitseva Teatterimuseo oli testiryhmällemme mukava yllätys. Näyttämöllä saa päästää mielikuvituksensa valloilleen ja esittää erilaisia rooleja teatterin pukuja apuna käyttäen. Välillä voi piipahtaa ennustamaan säätä aivan oikean meteorologin tavoin tai sitten vaikka antamassa äänensä Risto Räppääjä -elokuvaan. Nähtävää ja koettavaa siis riittää ja meidän kokemuksista voi lukea tarkemmin täältä.

Mikä on teidän suosikkimuseonne Helsingissä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat