Aleksanterinkadulla sijaitseva Café Köket on arvioitu blogissamme jo aiemminkin, mutta tällä kertaa saimme tallennettua myös hieman kuvasaldoa muistikortille. Tällä kertaa päivä kahvilassa oli huomattavasti hiljaisempi ja saimmekin valita mieleisen pöydän melko vapaasti. Valitsimme jälleen syrjäisen pöydän, jossa lapset saivat piirtää ja syödä rauhassa.

Café Köket ei tule ensimmäisenä mieleen, kun miettii kahvilaa, jonne lasten ja rattaiden kanssa olisi helppo mennä. Kadulta on ovelle muutama porras ja muutenkin vanhat rakennukset huokuvat enemmänkin haastavaa kuin sujuvaa liikkumista lastenrattaiden kanssa. Café Köketin haastavuus päättyy kuitenkin siihen, kun ne muutamat portaat saa ylitettyä. Ovet ovat leveät ja tuulikaappi lavea, joten rattaidenkin kanssa on suhteellisen helppo päästä sisään. Myös sisällä tilat ovat sen verran väljät, että helposti pääsi siirtymään vaikka hieman syrjäisempäänkin pöytään.

Kuten aiemmassa postauksessa luulimme, Café Köketistä ei löytynyt leikkipaikkaa. Sen sijaan paperia ja liituja löytyi, joten lapset viihtyivät paikallaan hyvin sen aikaan, että äiditkin saivat vatsat täyteen. Tälläkin kertaa käynti Café Köketissä oli mieleinen ja vatsat täyttyivät erilaisista herkuista!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla