Tällä kertaa lähdimme verestämään muistojamme tuttuun ravintolaan kauppakeskus Itikseen. Entisessä työpaikassa työskennellessäni välillä tuli lähdettyä hieman merta edemmäksi kalaan ja suunnattua työkavereiden kanssa silloiseen Itäkeskuksen Fonda Del Soliin lounaalle. Broilerin rintafilee paprika-kerma –kastikkeella maistui silloin ja maistui yhä!

Suuressa remontissa oleva Itis on saanut jo paljon muutoksia valmiiksi ja ainakin 2.kerroksen ravintolamaailma näyttää jo varsin hyvältä. Myös Fonda Del Sol on kokenut jonkinmoisen muodonmuutoksen ja myös ruokalista on muuttunut jonkin verran. Ennen paikasta sai tex-mex -tyyppistä ruokaa, kuten burritoja, mutta nykyään paikka on muuttunut enemmän pihvi- ja hampurilaisravintolaksi.

Meidän makuun paikan ruoka kuitenkin maistuu, joskin raskautensa vuoksi vain silloin tällöin. Lasten ruokalista oli melko kattava ja tällä kertaa taapero valitsi siltä nauravia nakkeja. Lasten ruokien hinnat pyörivät siinä 7-8 euron kieppeillä, eli ei mitenkään halvimmasta päästä. Purkkiruokailijan annos lämmitettiin tarjoilijan toimesta keittiössä ja tarjoiltiin hienosti syvältä lautaselta.

Itiksen Fonda Del Solissa on lapsille myös pieni videonurkkaus, jossa pyöri taaperoillekin sopivan tuntuinen filmi. Muita leikkivälineitä nurkkauksessa ei ollut, mutta video riitti pitämään taaperot rauhallisina ruuan odottelun ajan. Mitään supernautinnollista ravintolahetkeä Fonda Del Solista on ehkä turha hakea, mutta lounasruokailuksi kauppakeskuksessa paikka on kyllä ihan sopiva.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram