Viimein menneellä viikolla kauan odotettu paketti saapui! Nimittäin MioMao Clothingin iiihanat haalarit! Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten olkaapa hyvät! Seuraavassa kuvasaldoa meidän omista haalarikuvauksistamme.

MioMao Clothingin haalarit ovat väljää mitoitusta, joten ne päällä lasten on helppo touhuta, liikkua ja kiipeillä. Kuvissa 99 senttisellä, vaatekokoa 104/110 cm käyttävällä tytöllä on päällään 104 senttinen haalari ja kasvunvaraa on reilusti. Mikäli haluaa juuri tähän hetkeen sopivan haalarin, kannattaa metrin mittaiselle valita koko 98 cm. Myös kuvissa esiintyvällä pojalla on haalarissa vielä kasvunvaraa. Lapsen pituus on 92 senttiä ja päällä on koon 98 cm haalari. Muuten vaatekokona pojalla on käytössä 98/104 senttisiä vaatteita. Esimerkiksi Polarn o. Pyretiltä hänellä on samankokoinen haalari, mutta Molo Kidsiltä menisi jo seuraava koko. Tarkempia tietoja haalareiden mitoista löytyy MioMao Clothingin nettisivuilta. Meidän ensituntemuksiamme haalareista voi lukea täältä.

Yhteistyössä MioMao Clothing 

Kommentit (1)

Lasten matkassa
Liittynyt18.3.2013

Kiitos kommenteista! Haalarit on tosiaan ihanat, jopa lapsi itse totesi näin, kun avattiin pakettia :). Ja reilua mitoitusta ovat, eli jos miettii kahden koon välillä, niin kannattaa valita se pienempi. 

Meillä on vasta muutaman päivän kokemus haalareista ihan oikeassa käytössä ja totta, eipä tätä ihan kurakelin rymypuvuksi päiväkotiin tee mieli laittaa. Pohjaväri on tosin puhdasta valkoista hieman armollisempi luonnonvalkoinen ja tuo siksak-kuosi antaa myös anteeksi vähän enemmän kuin vaikkapa vaakaraidoitus.  

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram