Keväällä 2012 avattiin Tapiolassa Heikintorilla lasten liikennekaupunki miniTapiola. Kolmevuotiaamme on tänä vuonna toden teolla innostunut pyöräilystä, joten ajattelin, että Espoon retkeen voisi mainiosti yhdistää liikennepuistovierailun.

MiniTapiolassa ajellaan ihan oikean Tapiolan maisemissa kolmipyöräisillä. Pienehkö puisto on ilmainen, suunnattu 2-8 -vuotiaille ja avoinna kauppojen aukioloaikoina ympäri vuoden. Kaikkein kovimmilla pakkasilla tai myrskysäillä tosin saattaa olla, että pyörät pidetään lukkojen takana. 

Aurinkoisena kesäpäivänä liikennekaupungin menopelit olivat kovassa käytössä. Vapaita pyöriä kuitenkin löytyi parkista, joten ei muuta kuin ajoneuvo alle ja polkemaan! Aikuisille on istumapaikkoja liikennekaupungin reunoilla.

Testaajalapseen kaikkein suurimman vaikutuksen taisivat tehdä miniTapiolan puhuvat ruoka- ja pankkiautomaatit, joilla täytyi vähän väliä käydä asioimassa.

P.S. Jos liikennekaupunkivierailun jälkeen jää vielä leikkivaihe päälle, kävelymatkan päässä sijaitsee Tapiolan asukaspuisto, jossa on tilaa juosta ja leikkiä.  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla