Torstaina viikon vinkissä jo kerroimmekin Messukeskuksessa tänä viikonloppuna järjestettävästä Meidän viikonloppu -tapahtumasta. Me kävimme messuilla heti avajaispäivänä, eli perjantaina, ja testiryhmän kokemusten mukaan messuilu oli vähintään yhtä mukavaa kuin viime vuonna.

Tässä meidän testiryhmän lasten tärpit Meidän viikonloppuun:

Metsämessujen koneet. Isot koneet taisivat olla tällä kertaa kaikkien lasten suosikkijuttu messuilla. Parhaita olivat tietenkin ne mönkijät, moottorikelkat, kaivurit ja metsäkoneet, joiden ratin taakse sai itse kiivetä. Ainutlaatuinen tilaisuus ja tätä hyödynnettiinkin sydämen kyllyydestä.

Askartelupisteet. Näitä oli messuilla monia. Me kävimme tekemässä lumiset käpykoristeet 4H-yhdistyksen ständillä, koristelimme piparkakkuja Kymenlaakson osastolla ja kokeilimme uudenlaista askartelumassaa Sinellin pisteessä.

Maistiaiset. Messumaistiaisia oli jaossa useilla osastolla ja esimerkiksi juustot ja makkarat maistuivat junioreille.

Eläimet. ELMA-maaseutumessujen puolella oli kaikenlaisia karvakuonoja aina tutuista kissoista, koirista, marsuista ja pupuista eksoottisempiin alpakoihin, aaseihin ja minihevosiin. Lauantaina ja sunnuntaina Meidän viikonlopun yhteydessä järjestetään myös Lemmikkimessut, joten kaikki pienet ja isommatkin eläinten ystävät löytävät varmasti mieleistä katseltavaa.

Meidän viikonloppu -tapahtumassa voi vierailla Messukeskuksessa tänään lauantaina klo 10-18 ja huomenna sunnuntaina klo 10-17.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla