Taannoin kävimme jälleen sukuloimassa Keski-Suomessa. Matkaa taitettiin tällä kertaa hieman pienemmällä porukalla ja muutenkin päätimme poiketa tavoistamme. Kuten jo aiemmin on kerrottu, poikkeamme yleensä mökki/sukumatkoilla samalla tutulla taukopaikalla. Paikka on todettu lapsiystävälliseksi ja vatsatkin on saatu aina täyteen kohtuullisessa ajassa. Tällä kertaa aikaa tauolle oli kuitenkin poikkeuksellisesti hieman enemmän, joten päätimme pysähtyä lounastamaan Kauppakeskus Karismaan, Lahteen.

Olimme liikenteessä lauantaiaamupäivällä niin aikaisin, että ravintoloiden lounastarjoilut eivät olleet vielä avoinna. Ehdimme siis tutustua pikaisesti myös Karisman putiikkitarjontaan. Lasten kumisaappaat tarttuivat matkaan Jesper&Juniorista ja loppumatkan viihdykkeeksi Frozen-lelu Br-leluista. Äiti kävi pikaisesti sovittelemassa Hennes & Mauritzilla takkeja, kunnes lounaskutsu kuului. Karisman kauppakeskus ei ole putiikkivalikoimaltaan järin suuri, mutta kyllä sinnekin jonkun euron saisi varmasti uppoamaan. Muuten kauppakeskus oli siisti, eikä väkeäkään ollut tungokseen asti liikkeellä. Lapsi viihtyi Angry Birds-leikkitelineessä ja myös wc-tilat olivat reilut ja puhtaat. Jopa imetysnurkka löytyi.

Missä me sitten lounastimme? Ruokapaikkoja Karismassa oli valittavana useampia, mutta matkassa mukana ollut ukki haikaili kovasti kotiruuan perään. Kuuliaasti siis kävelimme Santa Fe expressin ohi, kohti Pikakotiruokala Lauantaita. Ukille maistuivat muikut muusilla ja lapsi nautti lihapullista puoleen hintaan. Ruuat maistuivat ja niin maistuivat myös leikit. Lauantaista löytyi nimittäin kunnon kokoinen leikkialue perheen pienimmille, joten eipä olisi haitannut vaikka ruokailuhetki olisi kestänyt hieman kauemminkin. Myös mikroaaltouuni ja ruokalaput olivat paikoillaan, vauvavieraita odottamassa.

Kaiken kaikkiaan pitstoppi Karismassa oli oikein miellyttävä. Jaloittelutauon jälkeen, vatsat täynnä oli hyvä jatkaa taas matkaa eteenpäin. Ja syksykin saa tulla, kun lapsen jalat pysyvät kuivana!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla