Voi että näitä Helsingin talvikelejä! Pimeää, märkää, synkkää...onneksi sentään voi haaveilla paahtavasta auringosta, kuumasta hiekasta varpaiden alla, kimmeltävistä hiihtoladuista tai vaikkapa kultturelleista kaupunkilomista. Ja mikäs olisikaan parempi paikka matkaunelmien herättelyyn kuin Matkamessut!

Aika monta maailmankolkkaa on edustettuna, kun sadat matkailualan näytteilleasettajat valtaavat Messukeskuksen 16.-19. tammikuuta. Ensimmäinen messupäivä, torstai, on varattu matkailualan ammattilaisille ja muulle yleisölle matkamessut avautuvat perjantaina 17.1. klo 12.

 

Lasten matkassa sai kunnian tulla valituksi Matkamessujen bloggaajien joukkoon ja niinpä pääsemme jo torstain ammattilaispäivänä kurkistamaan, millaista tarjontaa messuilla tänä vuonna on. Laitamme sitten blogissa jakoon vinkkimme niistä osastoista, jonne lapsellisten kannattaa messuilla suunnistaa. Mikäli tällaiset vinkit kiinnostavat, kurkkaa torstai-iltana tai perjantaiaamuna blogiin.

Meidän bloggaajien omissa matkahaaveissa tälle vuodelle on ainakin rantaloma jossakin auringossa. Espanja houkuttaisi ja messuilta olisi kiva löytää uusia näkökulmia vanhoihin tuttuihin kohteisiin Aurinkorannikolla ja Kanarian saarilla. Jos Etelä-Suomen talvi jatkuu yhtä lumettomana, olisi kyllä ihanaa päästä sivakoimaan keväthangille jonnekin pohjoiseen. Lapsille on hommattu sukset ja monot hyvissä ajoin ja parina viimeisenä runsaslumisena talvena hankittuja hiihtotaidon alkeita olisi hyvä päästä vahvistamaan. Hakusessa on siis lapsiystävällinen hiihtolomakohde kotimaasta. Ja tietenkin meitä kiinnostavat pääkaupunkiseudun ja lähistön päiväretkeilyyn sopivat kohteet, toivottavasti jotain uutta ja innostavaa olisi messuilla tälläkin saralla tarjolla.

Aiotteko te käydä Matkamessuilla? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat