Muutama viikko sitten Helsingin keskustaan, Mikonkadulle (Galleria Esplanadia vastapäätä) on avattu Marimekon lastenmyymälä, joka on nimetty Muksulaksi. Me piipahdimme kaupassa lasten johdattamana. Ohikulkiessamme testiryhmän juniorit nimittäin huomasivat kaupan edessä värikkäitä, isoja tyynyjä, joiden päälle piti tietysti päästä vähän kiipeilemään.

Muksulan sisäänkäynnillä on portaat, mutta vaunujen kanssa liikkuvankaan ei tarvitse jättää paikkaa väliin, sillä portaisiin on aseteltu luiskat ja ulko-ovikin pysyi auki napin painalluksella. Lapsille löytyi myös sisältä puuhaa, Muksulassa on nimittäin Marimekon leluilla sisustettu leikkipaikka ja jopa M-kirjaimen muotoinen keinuheppa. Hyllyt ja seinät ovat täynnä marimekkomaista väri-ilottelua; lasten vaatteita, asusteita, leluja, ruokailuvälineitä, kankaita, Unikko-tutteja, tuttipulloja ja sisustusjuttuja. Muksulassa kannattaa myös höristää korviaan, taustamusiikkina kaupassa soi nimittäin hyvällä maulla valittuja lastenlauluja! Ipanapan tahdit tuovat hauskan lisän ostosreissun tunnelmaan.

Muksulan valikoimissa on erityisesti söpöjä vauvanvaatteita, pienten lasten mallisto (koot 104 cm saakka) ja muutamia värikkäitä vaatteita myös vähän isommille lapsille.

Löytyykö teidän lasten kaapeista Marimekkoa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla